Burger King

Arkatar/e

	 	 

Bëhuni pjesë e BURGER KING si Arkatar/e:

Lokacioni: Çagllavicë

BURGER KING po punëson arkatarë për restorantet tona. A keni prirje për shërbim të shkëlqyeshëm të klientit, lidership, frymë ekipi dhe po kërkoni një shans për të shfaqur talentet
tuaja? Ne duam të dëgjojmë nga ju!

Përmbledhje: Arkatari/ja është përgjegjës/e për të ndihmuar me punën e përditshme të restorantit. Ajo/Ai duhet të sigurojë shërbime miqësore dhe të personalizuara me ushqime të shkëlqyera, në një mjedis të pastër dhe tërheqës.

PËRGJEGJËSITË:

 • Të mirëpres mysafirët;
 • Të merr porosi dhe pagesa;
 • Siguron nje ambient të pastër ne restoran;
 • Zhvillon dhe mirëmban raporte profesionale të punës me klientët dhe kolegët;
 • Përmirëson nivelin e shërbimit ë klientëve duke i ndihmuar ata në përzgjedhjen e produkteve;
 • Të asistojë në arritjen e objektivave të restorantit;
 • Kryen detyra të tjera sipas kërkesës së Mbikëqyrësit.

 

KËRKESAT:

 • Të jeni të orientuar në shërbime ndaj klientit;
 • Të jeni të motivuar për punën në ekip;
 • Të jeni të gatshëm te punoni me orar fleksibil;
 • Përvoja në industri të ngjajshme është e preferueshme.

 

Ne ofrojmë kushte të shkëlqyera dhe mundësi avancimi

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV-në apo të dhënat personale: (Emri dhe Mbiemri, Ditëlindja dhe Numri i Telefonit) në e-mail adresën: jobs@burgerking.al

Ju lutem specifikoni në Subject pozitën e punës për të cilën aplikoni.

Konkursi është i hapur deri më datën 30.01.2020

Shikime 2653
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC