Premier-H

Administratore

	 	 

Premier-HPrizren shpall konkurs pune

Pozita: Administratore (1 pozitë Femër)

Lokacioni: Prizren

Pergjegjësitë:

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave administrative
 • Kontaktimi me furnitorët dhe kllientët e kompanisë
 • Përgjegjëse për kartelat subjective të furnitorëve dhe blerësve (në programin e kontabilitetit)
 • Përgjegjëse për dërgimin e ofertave me Viber dhe Whatsapp
 • Kontrollimi I stoqeve në lokacionet e kompanisë
 • Përgjegjëse për komunikime elektronike dhe informim
 • Pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase
 • Shërben si urë lidhëse në mes personelit administrative dhe atij jo-administrativ
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet dhe përvojat:

 • Përvojë pune në administrate së paku 6 muaj;
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi;
 • Të ketë përvojë në programe kontabiliteti (preferohet, ne Pro-Data)
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në aplikacionet e MC Office, Word dhe Excel

Të gjithë kandidatët e interesuar mundet që ti dërgojnë CV-t të e tyre në adresën e më poshtme elektronike.
Email: premier-h@hotmail.com
Tel: 044/980-222

Shikime 4173
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC