Stella Petrol

Mbikqyrës i ndërrimit, Shitës i derivateve (Prishtinë dhe Gjakovë)

	 	 

Stella Petrol hap konkurs të punës në pikën e shitjes në Gjakovë dhe Prishtinë.

1. Mbikqyrës i ndërrimit

 •  Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve    profesionale në bazë të kerkesave.
 • Të udhëheq punëtorët
 • Te ketë paraqitje profesionale
 • Orari i punës i plotë
 • Bashkëpunon me tërë stafin

2. Shitës i derivateve

 • T’i furnizojë klinetet me derivate sipas kërkesave të tyre
 • Të sigurohet që të gjitha hapësirat  ku zhvillohet puna të jëtë e pastër
 •  Zbaton detyrat e dhëna nga mbikqyrësi
 • Te ketë paraqitje profesionale
 • Përkujdeset për raftet (vendosja dhe largimi i artikujve)
 • Orari i punës me ndërrime
 • Bashkëpunon me tërë stafin

Të interesuarit të na shkruajnë në numrin e telefonit në viber +38345588533, të dërgoni CV+Foto  në emailin stella.gjakove@hotmail.com , ose të paraqiteni në njërën nga pikat tona.

Shikime 1346
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC