Beta Group

Shofer i Kamionit

	 	 

Konkurs

Shofer Kamioni - Kategoria C, C1, D

Detyrat dhe përgjegjësitë Kryesore – SHOFER I KAMIONIT

  • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kamionit, si dhe për bartjen e mallit;

Kualifikimet – shofer i kamionit

  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
  • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit;
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë C,C1 apo D;
  • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës;

Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com. Afati i aplikimit është deri me datën 28 Janar 2020 ora 17:00.

Shikime 1091
Kategoria Transport
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC