Gjimnazi Cambridge

Praktikant/e me pagesë në Ciklin e Ulët Fillor - Pejë

	 	 

K O N K U R S

IPA GJIMNAZI CAMBRIDGE - PEJË, i licencuar nga Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë me numër licence 4452/02-1, bazuar në Ligjin Nr.04/L-032 për Arsimin Parauniversitar dhe Statutin e Shkollës, shpallë konkurs për plotësimin e vendit për punë si:

 • Praktikant/e me pagesë në Ciklin e Ulët Fillor………….. (1)

KUALIFIKIMET E NEVOJSHME

 • Fakulteti përkatës
 • Trajnime dhe certifikime sipas standardeve
 • Njohuri adekuate kompjuterike
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit
 • Njohja e gjuhës angleze është përparësi
 • Shkallë të lartë të vetëiniciativës
 • Aftësi për të punuar nën presion

MËNYRA E APLIKIMIT

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë dokumentet përmes e-mailit ose kopjet fizike në shkollë, si vijon:

 • CV-në
 • Diplomën universitare
 • Trajnime dhe certifikime
 • Dokument identifikimi
 • Dokumente tjera përcjellëse

SHËNIM:
Aplikimet kanë filluar dhe konkursi mbetet i hapur deri me datë 28.01.2020

schoolpeje@gmail.com
www.gjimnazicambridge.com
+383 49 222 900 | +383 49 554 500
Rr. “ Muharrem Mitrovica”, pn, 30000 Pejë

Shikime 2882
Kategoria Edukim
Skadon 4 ditë
Orari Intern
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC