Biokom

Administrator

	 	 

BIOKOM L.L.C është kompani ndërkombëtare e cila vepron në tregun e Kosovës që nga viti 2013 me seli në Prishtinë.

Kjo kompani ka nevojë për puntorë me orarë të plotë prej 40 orëve në javë për pozitën e administratorit.

Kualifikimet e nevojshme:

  • Arsimi I lartë
  • Njohja e gjuhës shqipe
  • Njohje e mirë e gjuhës Serbe ose Maqedonase (për shkak të komunikimit dhe bashkpunimit me Maqedoninë)
  • Njohje e mire e gjuhës Angleze
  • Njohje e mire e Microsoft Office
  • Të gjithë kandidatët e interesuar mundet që ti dërgojnë CV e tyre në adresën e më poshtme elektronike.

CV-të duhet të jenë të shkruara në gjuhën Serbe,Maqedonase ose Angleze.
macedonia@biokom-trend.com

Shikime 2288
Kategoria Administratë
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC