Studio Moderna

Asistent për wholesale & loyalty

	 	 

Detyrat e punës

 • Ndihmon menaxherin në organizimin e punës.
 • Është përgjegjës për organizimindhe implementimin e aktiviteteve dhe eventeve të ndryshme.
 • Të jetë i suksesshëm në menaxhimin e aktiviteteve, kontrollin dhe implementimin e tyre.
 • Të jetë i suksesshëm në trajtimin e kërkesave të bashkpunëtorëve dhe në shqyrtimin e tyre.
 • Raporton në baza ditore për gjëndjen faktike në teren tek menaxheri përgjegjës.
 • Kontrollon zbatimin e marrëveshjeve, bën vlerësimin periodik të gjendjes së produkteve
  tek bashkëpuntorët.
 • Siguron që implementimin dhe realizimin i aktiviteteve është bërë në bazë të marrëveshjes
  dhe dakordimit me bashkëpuntorët.
 • Mban përgjegjësi për implementimin, kontrollin dhe gjendjen fizike të produkteve në teren.
 • Krijon mundësi për bashkëpuntor të rinjë.

Kriteret

 • Të jetë në vijueshmëri ose ti ketë përfunduar studimet e larta.
 • Përvojë në shitje dhe menaxhim e preferueshme.
 • Njohja e punës me kompjuter: Word, Excel.
 • Të ketë aftësi komunikuese, vetëiniciativë dhe përshtatshmëri për punë ekipore.
 • Të jetë person fleksibil dhe këmbëngulës.
 • Njohuri të gjuhës Angleze e preferueshme.
 • Patent shofer kategoria “B”.

Si të Aplikoni?
Dërgo CV-në dhe letër motivimi në email adresën:
muse.musa@studio-moderna.com
Konkursi mbetet i hapur deri me datën: 25.01.2020

Shikime 1373
Kategoria Shitje
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC