Transformohu

Trajner(e) Personal(e) - Praktikant

	 	 

Jemi duke kerkuar per persona energjik, kreativ, entuziast dhe motivues per poziten e Trajnerit Personal (Praktike), i cili i raporton dhe meson nga trajneri superior si dhe menaxhmenti. Kjo pozite eshte praktike pune dhe nenkupton qe nese deshmoni se ne kohen e paracaktuar keni arritur te mesoni teknikat e ushtrimeve, dijen e pergjithshme dhe menyren e sjelljes dhe qasjes ndaj klientit qe mund te punesoheni si trajner me orar te plote tek Transformohu.

Pershkrimi i punes

Pergjegjesite per te mesuar dhe performuar detyrat ne vijim

 • Te kryej vleresimin e klientit
 • Te krijoje dhe mirembaje nje baze te klienteve me trajnim personal ne baze te standardeve te paracaktuara te Transformohut.
 • Te ofroje vemendje te plote dhe sherbim te personalizuar tek klienti.
 • Te kete njohuri dhe te participoje ne te gjitha sherbimet, produktet dhe programet e Transformohut.
 • Te udhezoje dhe demonstroje tek anetaret se si te perdoren pajisjet, te udhezoje dhe demonstroje teknikat e ushtrimeve ne pajisje apo me pesha te lira.
 • Te ofroje cdo anetare dhe klient potencial te Transformohut me nivelin me te larte te sherbimit ndaj klientit.
 • Te marre pjese ne takimet per trajnim personal
 • Te paloj peshat dhe pajisjet e salles neper vendet perkatese
 • Te u pergjigjet pyetjeve te klienteve ne menyren me te mire te mundshme
 • Te i drejtoje klientat ne adresen e sakte per te marre sherbimin apo adresuar brengen/kerkesen e tyre
 • Te mirembaje pastertine e pajisjeve te salles
 • Si dhe detyrat te tjera te percaktuara nga trajneri superior apo menaxhmenti

Kualifikimet

 • Te deshmoje prapavijen dhe pervojen e tij/saj ne sherbime te fitnesit.
 • Te deshmoje studimet e percaktuara ne qofte se eshte pjese e DIF
 • (e preferueshme) Te kete aftesi komunikimi ne gjuhen Angleze
 • Te kete shkathtesi te mira komunikimi ne te shkruar dhe verbale
 • (e preferueshme) Se paku nje vjet pervoje pune ne fushen e trajnimit personal apo grupor.
 • Te kete pasion, ambicie, dije dhe motivim ne te gjitha sferat e industrise se fitnesit.
 •  Te kete shkathtesi organizative dhe te menaxhimit te kohes.
 • Te jete profesional, serioz, i shoqerueshem dhe energjik
 • Te kete shkathtesi te perdorimit te kompjuterit

Kualifikimet esenciale fizike  

 • Duhet te kete aftesine te performoje te gjitha aspektet fizike te punes te cilat perfshijne: Qendrimin ne kembe per ore te gjata, vrapimi, kercimi, ngritja e peshave te fitnesit.

Si anetare i ekipit te Transformohu ju do te keni:

 • Pagese te mire, benefite brenda lokaleve tona, si dhe perqindje per anetaresime te caktuara brenda fitnesit.
 • Anetaresim per te perdorur sherbimet dhe lokalet e Transformohut
 • Zbritje ne te gjitha sherbimet e Transformohut, duke perfshire, Trajnimin personal, Klasat, Masazhen, Produktet ne shop, Produktet ne shank.
 • Zbritje ne produktet e restoranit.

Ky pershkrim i punes ka per qellim qe te pershkruaj kerkesat e pergjithshme te pozites. Kjo nuk eshte nje deklarate e plote e detyrave, pergjegjesive apo kerkesave. Detyra dhe pergjegjesi te tjera te cilat nuk jane te listuara ketu mund tu ngarkohen sipas nevojes nga ana e menaxhmentit apo superiorit tuaj.

Si të aplikoni

Ju lutem aplikoni duke shtypur butonin më poshtë. Çdo formë tjetër e aplikimit do t’iu diskualifikojë menjëherë.

Afati i fundit për aplikim është 19 Janar 2020.

Shikime 2868
Kategoria Shëndetësi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC