Union

Prezentues/e Mjekësor/e

	 	 

Pozita:                  Prezentues/e Mjekësor/e

Përgjegjësia:       Prezentimin e Produkteve

Edukimi:               Bachelor

Përvoja:                6 muaj përvojë pune

Detyrat:

 • Të promovojë produktet e kompanisë në zonën përkatëse;
 • Të zhvillojë dhe mbajë marrdhënie të ngushta me personelin mjekësor;
 • Të sigurojë një mbulim total të zonës për të cilën është përgjegjës;
 • Të raportojë në mënyrë periodike mbi ecurinë e produkteve.

Shkathtësitë tjera:

 • Diplomë Universitare në degën e Mjekësisë dhe Farmacisë
 • Eksperienca të mëparshme në këtë fushë dhe referencat përbëjnë avantazh
 • Njohuri në fushën e marketingut farmaceutik
 • Aftësi të shkelqyera komunikuese dhe bindëse
 • Aftësi shumë të mira për të punuar në grup
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze përbëjnë përparsi
 • Njohuri kompjuterike
 • Patent shofer për kategorinë B

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike
në: hr@union-ks.com
Konkursi është i hapur nga data 09 Janar 2020 deri më 31 Janar2020.

Shikime 2108
Kategoria Shitje
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC