Arditi Group

Vende të lira pune (119)

	 	 

Konkurs për 119 vende pune.

Arditi Group shpall konkurs pune për këto pozita:

 1. Inxhiner i ndërtimtarisë (me përvojë pune së paku 5 vite) 4 vende pune
 2. Inxhiner të Elektros, Hidro, Statikes, (me përvojë pune së paku 5 vite) 6 vende pune
 3. Menaxher/mbikyrës i punishtës (me përvojë pune së paku 5 vite) 5 vende pune
 4. Armirues (me përvojë pune së paku 3 vite) 20 vende pune
 5. Latues (me përvojë pune së paku 3 vite) 20 vende pune
 6. Murator (me përvojë pune së paku 3 vite) 15 vende pune
 7. Mjeshter per nivelizim (me përvojë pune së paku 3 vite) 4 vende pune
 8. Mjeshter per suvatim ( me përvojë pune së paku 3 vite) 15 vende pune
 9. Ndihmes i mjeshtrit (me përvojë pune së paku 1 vit) 30 vende pune

Për pozitën 1 dhe 2 kërkohet diplomë universitare në fushën përkatëse.

Për pozitën 3 kërkohet diplomë universitare në ndërtimtari apo fusha të ngjashme.

Çka përfitoni:

 • kontratë pune afatëgjate
 • orare pune sipas legjislacionit në Kosovë
 • kontribute të paguara sipas legjislacionit në Kosovë

Mënyra e aplikimit:

Për pozitën 1, 2 dhe 3 duhet ta dergoni CV-në dhe dokumentet tjera me rëndësi në e-mail: bekim.arditigroup@gmail.com

Për pozitat 4,5,6,7,8 dhe 9 të telefonojnë në numrin 044333337 ku edhe do të ju caktohet takimi për intervistë.

Afati i aplikimit është nga data 09.01.2020 deri më 19.01.2020

Shikime 5993
Kategoria Ndërtimtari
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC