Albi Commerce

Dermatologe

	 	 

Kompania:        Albi Commerce
Pozita:                Dermatologe
Qyteti:                Prishtinë
Kontrata:           Konsulente

Jemi në kërkim të një Dermatologe me angazhim me orar të kufizuar.

  • Angazhimi do të jetë 3-4 herë në vit, dhe ndërlidhet me organizim te seminareve edhe prezentim për produktete të Neuotrogen – Johnson& Johnson për Higjiene Personale
  • Ofrimi i këshillave për lëkurën
  • Përshkrimi dhe prezentimi i produkteve për trajtimin e lëkurës

Kriteret:

  • Diploma ne Dermatologji ose të paktën të jetë para diplomimit të studimeve në fushën relevante
  • Komunikative dhe të ketë aftësi prezentuese
  • Aftësi të mira organizative
  • Njohja e gjuhës angleze

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 1160
Kategoria Shëndetësi
Skadon 18 ditë
Orari Contract
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC