Union

Planifikues (Supply chain) (2)

	 	 

Përgjegjësia:      Analizimi dhe planifikimi i furnizimit
Edukimi:             Bachelor
Përvoja:              6 muaj pune ne menaxhment
Detyrat:

 • Analiza e shitjeve
 • Kontaktimi me furnitorët
 • Përcjellja e trendeve të shitjes
 • Projektimi i furnizimit vjetor konform rezulatetve analitike të shitjes dhe blerjes.
 • Planifikimi dhe orgnizimi i furnizmit tremujor
 • Kontaktimi i kompanive furnizuese për mbarëvajtjen e furnizimit
 • Koordinimi i furnizuesve dhe transportuese me qëllim të arritjes se mallit ne kohe
 • Raportimi i të dhënave dhe rezulatetve të analizës te Menaxhmenti

Shkathtësitë tjera:

 • Njohja e punës me kompjuter
 • Njohja e programeve të Office
 • Aftësi për punë nën presion të kohës
 • Aftësi komunikuese
 • Gjuha Angleze (e obligueshme)

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: hr@union-ks.com

Konkursi është i hapur nga data 08 Janar 2020 deri më 31 Janar2020.

Shikime 1976
Kategoria Administratë
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC