Union

Asistent/e Administrativ/e

	 	 

Pozicioni:          Asistent/e administrativ/e

Përgjegjësia:    Sigurimi i gjithëmbarshëm i shërbimeve administrative dhe sekretariale për Drejtorin e Kompanisë

Edukimi:           Diplomë të shkollës së mesme, preferohet fakulteti Administrates Publike
Përvoja:           
Përvojë pune në administrate së paku 6 muaj;
Detyrat:             

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrativeKontaktimi me furnitorët
 • Përgjegjëse për komunikime ektronike dhe informim për gjithë;
 • Pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase
 • Koordinon agjendën e takimeve të Drejtorit Eksekutiv;
 • Koordinon takimet në mes punonjësve në korporatë me palët e treta
 • Aranzhon itinerarin e udhëtimeve dhe rezervimet e Menaxhmentit;
 • Shërben si urë lidhëse në mes personelit administrative dhe atij jo-administrativ;
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Shkathtësitë tjera:

 • Diplomë të shkollës së mesme, preferohet fakulteti Administrim Biznesi;
 • Përvojë pune në administrate së paku 6 muaj;
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi;
 • Aftësi për menaxhimin e punës nën presion;
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në gjithë aplikacionet e MC Office,
 • Njohje të shkëlqyeshme të gjuhës angleze. Gjuha Turke e Preferuar.

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: hr@union-ks.com

Konkursi është i hapur nga data 08 Janar 2020 deri më 31 Janar2020.

Shikime 4562
Kategoria Administratë
Skadon 6 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC