Union

Komercialist

	 	 

Pozicioni:          Komercialist 

Eprori:                Menaxheri i shitjes 

Përgjegjësia:     Shitja dhe shpërndarja e mallit për regjionin e caktuar 

Edukimi:            Shkolla e mesme

Përvoja:             NA

Trajnimi:           Trajnimi lidhur shitjen dhe shpërnarjen e produkteve (TB) 

Detyrat:             

 • Vizita te klienti dhe identifikimi i nevojave
 • Identifikimi i gjendjes së raftave
 • Prezantimi i gjendjes klientit
 • Deefinimi i kërkesave të klientit dhe furnizimi me mallin e kërkuar - Printimi i faturës
 • Identifikimi i kënaqshmërisë së klientëve me produktin/shërbimin e ofruar
 • Ngarkimi dhe shkarkimi me mall
 • Mirëmbajta e mallit sa i përket dëmtueshmërisë dhe afatit të skadencës
 • Sigurimi i kushteve dhe mjedisit të përshatshme të automjetit transportues
 • Raportimi i gjendjes së automjetit dhe sigurimi i pjesëve dhe riparimit nga mirëmbajtja e kompanisë
 • Respektimi i rregullave të komunikacionit

Shkathtësitë tjera:

 • Njohja e punës me kompjuter
 • Njohja e programeve të Office
 • Aftësi për punë nën presion të kohës
 • Aftësi komunikuese

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: hr@union-ks.com  

Konkursi është i hapur nga data 08 Janar 2020 deri më 31 Janar2020.

Shikime 1563
Kategoria Shitje
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC