Buçaj

Back Office Executive

	 	 

Korporata BUÇAJ shpall konkurs për pozitën “Back Office Executive”

Përshkrimi i detyrave të punës:

 • Krijimi i shablloneve dhe dërgimi i detyrave tek blerësit;
 • Miratimi i detyrave për blerësit;
 • Edukimi i blerësve;
 • Bënë raportime të rregullta;
 • Monitoron dhe ekzekuton sistemin e shpërblimit për të gjitha pikat shitëse;
 • Komunikim me ekipet në teren;
 • Përputhja e detyrave me audiencën;
 • Mban komunikim me forcën shitëse në teren dhe ekipin e Korporatës;
 • Asistim në çështje teknike.

Kualifikimet e kërkuara: 

 • Kandidatët duhet të kenë të kryer shkollimin e lartë. E preferueshme në këto fusha: Ekonomi, IT, Menaxhment dhe Informatikë.
 • Të kenë njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze;
 • Të kenë njohuri të shkëlqyera të paketës Office (veçanërisht programit excel)
 • Të jenë të aftë të punojnë me mbikëqyrje minimale;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi me konsumatorë dhe bashkëpunëtor;
 • Të jenë të aftë të punojnë në ekip dhe të pavarur;
 • Preferohet që të kenë njohuri elementare për Graphic & Web design.
 • Preferohet që të kenë njohuri elementare për Html & CSS.
 • Preferohet që të kenë përvojë në këto fusha: Marketing, IT, Telekomunikim, Digjitalizim.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV ose aplikacionin e korporatës Buçaj përmes e-mail adresës elektronike në: hr@bucaj-ks.com. Aplikacioni gjendet në faqen zyrtare www.bucaj-ks.com. CV apo aplikacioni mund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e Korporatës Buçaj me adresë Magjistralja Prishtinë-Shkup, km 10 p.n. Lipjan.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni (Back Office Executive).

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 08 Janar 2020 deri më 19 Janar 2020.

Shikime 3551
Kategoria Administratë
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC