Albi Shopping

Mirëmbajtëse (2) - Galeria Shopping Mall, Prizren

	 	 

Albi Shopping me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Shopping kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për
vendin e punës si:

MIRËMBAJTËSE (2 vende pune)

Vendi i punës: ALBI MARKET

Lokacioni: Galeria Shopping Mall – PRIZREN

Detyrat dhe përgjegjesitë:

  • Përgjigjet për mirëmbajtjen e pastërtisë në objektin e Shoqërisë “Albi Shopping“ Sh.p.k
  • Kujdeset për të gjithë sektorët
  • Kryen edhe punë të tjera në bazë të kerkesës të menaxherit.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

Konkursi është i hapur deri me datën 21.01.2020.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 2414
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC