EPPC Kosova

Komercialist

	 	 

EPPC Kosovo kërkon një ‘Komercialist’ për klientin e saj, një kompani udhëheqëse e cila operon në shitjen dhe
distribuimin e materialeve elektrike në Kosovë dhe rajon.

Detyrat dhe përgjegjësitë:                                       

 • Të njohë portfolion e produkteve të kompanisë;
 • Të zhvillojë vizita te klientët sipas nevojave dhe kërkesave;
 • Bën hulumtime të tregut për të zgjeruar rrjetin e klientëve potencial;
 • Përgatit raporte për menaxhmentin e kompanisë;
 • Të jetë person reprezentativ dhe të ketë aftësi në ndërtimin e raporteve të mira me klientët;
 • Zhvillimi i gamës së produkteve te klientët aktual.
  Kërkesat dhe specifikat e punës:
 • Të ketë të përfunduar Shkollën e Mesme Elektroteknike (diploma universitare përbën avantazh);
 • Eksperiencë së paku 2 vite në shitje në terren lidhur me: pjesët e këmbimit të makinave, materialeve
  të ndërtimit, veglave të punës, materialeve hidraulike apo fushën e kondicionimit;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, organizimi dhe negocimi;
 • Të njohë mirë gjuhën Angleze (Italiane është avantazh);
 • Të posedojë leje drejtimi, kategoria B.

Të dhënat:                                                                     

Pozicioni: Komercialist;
Vendndodhja: Prishtinë;
Paga: Konkurruese;
Kontrata: Sipas Ligjit të Punës;
Aplikimet mbyllen: 21.01.2020.

Si të aplikoni:                                                                 
Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese
duke përmendur në subject pozicionin ‘Komercialist’ në adresën e e-mail-it:
                                                   kosovo@eppc.al
Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen.

Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Shikime 1712
Kategoria Të tjera
Skadon 16 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC