A Distribution SHPK

Përfaqësues/e Mjekësor/e (2)

	 	 

A Distribution shpk me seli në Prishtinë shpallë konkurs për 2 vende të lira pune.

POZITA - Përfaqësues/e Mjekësor/e (2)

Kompania A Distribution shpk, është përfaqësuese e disa produkteve shëndetësore (suplimenteve) për Kosovë dhe Shqipëri.

Ju njoftojmë se vendet në të cilat do të bëhet marketingu janë:

  • Prishtinë me rrethinë dhe
  • Rrafshi i Dukagjinit

Kandidati duhet të plotësojë këto kushte:

  1. Përvojë pune (minimum 2vite)
  2. Të posedojë patent shofer (kategoria B)
  3. Të jetë komunikativ dhe të jetë i aftë të mbajë kontakte të vazhdueshme me personel mjekësorë.

Cv-të mund t'i dërgoni në email: adistributionn@gmail.com

Stafi ynë do të bëjë përzgjedhjen e kandidatëve. Suksese!

Shikime 1408
Kategoria Shëndetësi
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC