Fresh-co shpk

Punëtor në linjen e re të prodhimit (3), Punëtor në depo (2)

	 	 

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin e produkteve higjienike, shpallë konkurs për pozitat:

  • Punëtor në linjen e re të prodhimit (3) dhe
  • Punëtor në depo (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim;
  • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit;
  • Asiston ose zëvëndëson koleget tjer sipas nevojës;

Kualifikimet:

  • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm;
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup;
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen;
  • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në fushën e njejtë për të cilen aplikoni;
  • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese;

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data e shpalljes.

Shënim: Kandidatët preferohet të jenë banorë të regjionit të Pejës, për arsye se vendi i punës do të jetë në Pejë.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail gramos.zeka@fresh-co.net 

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Shikime 3108
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC