AGS sh.p.k

Autolarës (5)

	 	 

Allmakes Global Services me adresë në Parkun e Biznesit të Drenasit shpall konkurs për:

  • 5 Autolarës.

Përgjegjësitë kryesore:

  • Pastrimi i veturave.

Kërkesat:

  • Kandidatet duhet të jenë të motivuar për punë dhe të gatshëm për punë ekipore.
  • Preferohet përvoja e mëhershme e punës por nuk është kusht.
  • Patent Shofer (e preferueshme).
  • Përparsi kanë kandidatët e rrethinës së Drenasit.

Afati i dorëzimit të CV është data 31 Janar 2020  adresën agskosovo@gmail.com ose në tel : 045 121 001

Shikime 1389
Kategoria Të tjera
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC