EPPC Kosova

Trajner i Brendshëm

	 	 

EPPC Kosovo kërkon një Trajner të Brendshëm për klientin e saj, një ndër kompanitë më të mëdha në industrinë e shitjes me pakicë në Kosovë dhe rajon.

Përgjegjësitë kryesore:                         

 • Identifikon nevojat e kompanisë për trajnime si për individët ashtu edhe për ekipet;
 • Përgatit, propozon dhe implementon planin e trajnimeve të bazuara në nevojat e kompanisë;
 • Pargatit prezantimet dhe materialet e trajnimeve me dizajne atraktive;
 • Zhvillon teknika të ndryshme të trajnimit (p.sh. përmes lojrave, studimeve të rastit, aktiviteteve në grup etj.);
 • Kryen seanca trajnuese teorike dhe praktike së bashku me vizitat në terren;
 • Trajnon të punësuarit e rinj, duke i njoftuar me praktikat e operimit të kompanisë;
 • Kryen vlerësime të vazhdueshme për të parë ndikimin e programeve të trajnimit;
 • Pranon feedback nga të trajnuarit dhe e ndanë atë me menaxherët e linjës.

Kërkesat për këtë pozicion janë:               

 • Diplomë Universitare në Ekonomi/Psikologji;
 • Eksperiencë pune të dëshmuar si koordinator/mbajtës i trajnimeve;
 • Të zotërojë në mënyrë të shkëlqyer gjuhën Angleze;
 • Njohuri të avancuara të pakos së MS Office;
 • Aftësi të dëshmuara për të kompletuar ciklin e plotë të zhvillimit të trajnimeve;
 • Të jetë i familjarizaur me metoda/teknika tradicionale dhe moderne të zhvillimit të trajnimeve;
 • Eksperiencë me platformat e e-learning;
 • Aftësi të mira ndërpersonale, si dhe aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe prezantuese.

Të dhënat:                                                       

Pozicioni:                     Trajner i Brendshëm;
Lokacioni:                    Prishtinë;
Paga:                             Konkurruese;
Kontrata:                     Sipas Ligjit të Punës;
Aplikimet mbyllen:   14.01.2020.

Si të aplikoni:                                                    

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur në subject pozicionin ‘Trajner i Brendshëm’ në adresën e e-mail-it:

kosovo@eppc.al

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen. Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Shikime 1842
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC