RBA Angelhom AB

Vende të lira pune në Suedi

	 	 

Ofrohen  4 - 6 vende të lira pune në Suedi (në rrethinen e Skånes) nga kompania RBA Angelhom AB - profesioni Murator i turave të fasadës

Personat të cilët do të pranohen në punë do të ju sigurohet dokumentacion (leje qëndrim në Suedi) edhe familjes së ngushtë (gruas dhe fëmijëve). 

Detyrat dhe Përgjegjësltë:

  • Pjesëmarrja në implementimin e projekteve dhe kalkulimi i këtij imtraplementimi
  • Përformimi i detyrave në bazë të kërkesave të projektit
  • Profesionist

Eksperiencat :

  1. Duhet të keni ndonjë trajnim në fushën e ndërtimtarisë, 
  2. Keni përvojë minimumi 3 vite dhe njohuri të jashtëzakonshme si murator i tullave te fasades  
  3. Leter rekomanduese nga kompania qe jeni ose keni qene duke punuar 

Ndërsa aplikacionet duhet të dërgohen në adresën e mëposhtme:

  • E-mail : info@rba-bygg.se
  • Nr. tel. : 049 515 085
  • Nr. tel. në Suedi: +46762576478
Shikime 15049
Kategoria Të tjera
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC