Sylejmani&Associates

Praktikant/e

	 	 

KO N K U R S PËR PRAKTIKË 6 MUJORE

Avokatura “Sylejmani&Associates” mundëson praktikë 6 mujore me mundësi punësim pas përfundimit të praktikës.

POZITA:  1 PRAKTIKANT/E

Kualifikime/ Kushtet:

 • Të ketë të përfunduar ose në përfundim të fakultetit juridik; 
 • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
 • Shkathtësi komunikuese;
 • I/e gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit dhe nën presion të punës;
 • Të jetë fleksibil/e;
 • Njohja e gjuhës angleze është përparësi;
 • Të ketë njohuri në Microsoft Office (Word, Excel etj);
 • Të ketë patentë shoferi

Të interesuarit për konkurim këto dokumentet duhet t’i dorëzojnë:

 • CV; 
 • Letër motivuese
 • Dokumente të tjera mbështetëse mbi kualifikimin profesional;

Të gjithë të interesuarit mund t’i dërgojnë dokumentet në këta e-mail: flakrons@gmail.com  deri më datën 10.01.2020.

Do të kontaktohen vetëm kandidatët që do të ftohen për intervistim.

Shikime 4656
Kategoria Juridik
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC