European College of Kosovo

Pozita pune në: Shitje / Marketing / Social Media

	 	 

KONKURS PUNE: SHITJE / MARKETING / SOCIAL MEDIA

European College of Kosovo, institucion i cili merret me fushën e Trajnimeve, Sigurisë & Shëndetit në Punë, Shërbime Ligjore, Ndërmjetësimit në Punë shpall konkurse pune në këto pozita: (2x) Përfaqësues të Shitjes për Biznese, (1x) Kordinator të Social Media, (1x).

Jemi të hapur për të gjithë kandidatët të cilët kanë vullnet dhe energji për punë, të hapur për avancim në karrierë dhe fleksibil, të fokusuar në rezultate dhe objektiva.

Pozita e punës: Përfaqësues i Shitjes për Biznese – Siguria & Shëndeti në Punë:
Linku për informata:
www.eck-edu.org/?id=2&l=199

Pozita e punës: Përfaqësues I Shitjes për Biznese – Marketing, Trajnime, Punësim
Linku për informata: www.eck-edu.org/?id=2&l=197

Pozita e Punës: Social Media Kordinator
Linku për informata: www.eck-edu.org/?id=2&l=200

Rekomandojmë të gjithë kandidatët e interesuar, që të marrin informata konkrete për pozitën në fjalë përmes konkurseve specifike. Afati i fundit për aplikim: 18 Janar 2019.

Suksese…

Shikime 4828
Kategoria Marketing & PR
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC