Lokmama Kosova

Menaxher/e regjional/e

	 	 
LOKMAMA SHPK shpall konkurs për pozitën Menaxher/Menaxhere regjionale në sektorin e ëmbëlsirave.  

Pergjegjesite e punes: 
  • Organizimi dhe përgjegjësia e punës
  • Organizimi i stafit 
  • Kontrollimi i procesit të furnizimit dhe pranimit si dhe shitjes 
  • Përgatitja e raporteve ditore dhe mujore
  • Kontrollimi i procesit të shërbimit dhe mikëpritjes së konsumatorëve 
  • Kontrollimi i kualitetit

Kushtet e përgjithshme: 

  • Të ketë njohuri dhe përvoje pune në menaxhim dhe shitje 
  • Të ketë aftësi të mira komunikative dhe organizative 
  • Të jetë fleksibil në orar të punës 
  • Njohuria e gjuhës angleze ose turke e domosdoshme. 

Kandidatët e interesuar le të dergojnë CV në email adresen: meralshala@gmail.com 

Shikime 4881
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC