Albi Group

Dizajner Grafik

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Sportina & Albi pjese e Albi Group me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës.

Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Group kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

Dizajner Grafik

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Të ketë njohuri të shkëlqyer teknike në programet: Adobe Illustrator, Adobe Phottoshop,
 • Adobe Indesign, (Aher 3uects dhe Premierë konsiderohen përparësi).
 • Të kete njohuri mbi materialet e printit, dhe printin në përgjithësi.
 • Ti pranojë dhe ti menagjoj me kujdes detyrat nga menagjeri i
 • Të ketë përvojë pune së paku 3 vite në sferat e ndryshme të dizajnit

Kualifikimet:

 • Diplomë e shkollës së mesme, i preferuar universiteti ne drejtimet komunikim vizuel, dizajn grafik ose marketing
 • Të ketë përvojë punë të ngjashme,
 • Ahësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
 • Njohja e gjuhës angleze,
 • Të jetë energjik, të ketë ahësi të punës nën stres, të jetë me vetë iniciativë,
 • Ahësi të mira komunikimi,
 • Të jetë i motivuar dhe fleksibil për punë.

Njohja e programeve:

 • Obligative: Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign ose Corel Draw
 • Përparësi: (Motion Designer): Auter Euect,Premier

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj, dokumentet e tjera shoqëruese dhe PORTFOLION duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

Duke ju falenderuar për aplikim, ju njohojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 3873
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC