Albi Market

Arkëtare (20), Shitëse në Market (20)

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Shopping me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Shopping kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

Vendi i punës:

 1. Prishtinë
 2. Fushë Kosovë
 3. Gallery MALL, Prizren
 4. Bardhosh

Arkatare në market (20 vende pune)

Kualifikimet e kërkuara:

 •  Diplomë e shkollës së mesme,
 •  Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit,
 •  Aftësi të leximit, numërimit të saktë të parave të gatshme dhe cekave,
 •  Aftëtsi për të menaxhuar punën nën presion,
 •  Preferohet njohja e gjuhës angleze.

Shitëse në market (20 vende pune)

Kualifikimet e kërkuara:

 •  Diplomë e shkollës së mesme,
 •  Të ketë përvojë pune në shitje me pakicë,
 •  Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit,
 •  Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
 •  Të jetë energjike, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë,
 •  Preferohet njohja e gjuhës angleze.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 4742
Kategoria Shitje
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC