Shell Kosovo

Punonjës për shitje në market (Pirane, Prizren)

	 	 

Punonjës për shitje në market (Pirane, Prizren)

Lokacioni i vendit te punes: Pirane, Prizren

Detyrat dhe pergjegjesite

 • Pershpejton klientet dhe percakton se cfare deshirojne apo ka nevoje cdo klient.
 • Rekomandon mallin bazuar ne nevojat dhe per nevojat e klienteve.
 • Shpjegon perdorimin dhe perfitimin e mallrave tek konsumatoret.
 • Pergjigjet pyetjeve te klienteve.
 • Tregon se si funksionojne artikujt, nese kerkohet,
 • Llogarite blerjet totale te klienteve dhe pranon pagesen.
 • Duhet te dije per shitjet dhe promovimet aktuale, politikat per pagesa, shkembimet, dhe praktikat e sigurise.
 • Mirembane vendin e punes dhe artikujt te cilet jane ekspozuar ne rafte.
 • Bene raporte per punen gjate orarit te punes.
 • Raporton te mbikqyresi.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme

 • Puna ne market behet ne grup, grupi duhet te jete prej 3 vetash, ky grup duhet te kete lidhshmeri familjare, per arsye besushmerie ne pune.

Aplikimi duhet te behet vetem online duke derguar:

CV-ne tuaj me foto permes e-mailit: hr.shell.rks@gmail.com

Ne subjekt le te shenohet pozita per te cilen aplikoni.

Informata shtese prej ores 8:00- 17:00 ose nr. tel +389 49 940 014

Shikime 2501
Kategoria Shitje
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC