Interstone

Menaxher i shitjes për eksport

	 	 

Inter Stone L.L.C. me seli në Suhadoll-Lipjan ështe një kompani importuese, eksporuese dhe e shitjes me shumicë të Granitit dhe Mermerit në tregun e Ballkanit. Ne kërkojme një punëtor për shitje – eksport, të jetë I moshës 25-45  vjeç dhe te flas një gjuhë të huaj (Serbisht, Maqedonisht ose Bullgarisht) .

Pozita: Menaxher i shitjes për eksport

Përgjegjësit:

 • Shitja e Granitit dhe Mermerit.
 • Eksportimi i Granitit dhe Mermerit.
 • Njohja e materialit në Depo.
 • Kujdesi ndaj klientëve.
 • Inkasimi I faturave.
 • Prezantimi I materialeve.
 • Pranimi I porosive nga klientët.
 • Pëgatitja e dokumentacionit të shitjes për eksport.
 • Punë të tjera sipas nevojës.

Kushtet:

 • Mashkull,
 • 25-45 vjeç
 • Të flas njërën nga këto gjuhë të huaja – Serbisht, Maqedonisht ose Bullgarisht.
 • Njohja e gjuhës Turke dhe Angleze konsiderohet përparësi.
 • Të jetë i gatshëm të udhëtojë jashtë Kosovës nëpër shtetet fqinje.
 • Të jetë i gatshëm të fillojë punën menjëherë.

Të interesuarit mund të aplikojnë për punë duke dërguar CV-në në emailin info@interstone.co ose  në numrin 049 491 333 çdo ditë pune nga ora 8:00 deri ne orën 17:00. Për me shumë informata mund të klikoni në linkun: http://www.interstone.co/al/kontakti/interstone-prishtina

Shikime 4256
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC