Zaar Distribution

Agjent/e të shitjes

	 	 

Zaar Distribution shpall konkurs pune për agjentë/e të shitjes për secilin qytet të Kosovës.

Agjent/e Shitje për Produkte Kozmetike

Për qytetet: Të gjitha qytetet e Kosovës

Përgjegjësit kryesore:

 • Bën hulumtimin e tregut
 • Bënë prezentimin e produkteve
 • Zgjeron rrjetin e klientëve
 • Identifikon nevojat dhe kërkesat e konsumatorëve
 • Përcjell konkurrencën në treg;
 • Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes;

Kualifikimet e kerkuara:

 • E preferuar Diplomë Universitare në Marketing, Shitje, Ekonomi ose të ngjashme
 • Përvoj pune në sektorin e shitjes / marketingut
 • Shathtësi të shkëlqyera në komunikim, dhe prezentim
 • Aftësi në krijimin e marrëdhënieve të mira më klientët
 • Të kenë iniciativë dhe organizim të mirëfillt
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur
 • E preferuar të posedojë patent shoferin e kategorisë B
 • Moshe e Preferuar 20-35.

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV me foto të bashkangjitur dhe dokumentet e tjera shtesë në e-mail adresën: info@zaardistribution.com

Ju lutemi qe ne subject te cekni poziten dhe qytetin per te cilin aplikoni.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen

Shikime 4866
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC