TSTS Group

Staf në anijet Italiane

	 	 

STAF NE ANIJET ITALIANE!

Qendra e trajnimit dhe punesimit te detareve TSTS Group ne  Shqiperi ne bashkepunim me kompanite e trageteve, ben bashke shtetet e nje kombi edhe ne nje fushe tjeter, ne ate te punesimin detar duke hapur aplikimet per pozicionin e punes Staf ne anije. Ky profil pune perfshin pune te ndryshme si:

 1. Kamarier
 2. Bartender/showman(per kete pozicion pune kerkohet ekperience rreth 10 vite ne fushen e hotelerise dhe aplikantet duhet te jene te afte te japin”shfaqje”nepermjet pergatitjes se koktejlit.)
 3. Galley boy(pervoje pune ne kuzhine/diplome per kete profesion).
 4. Engine boy(pervoje pune si mekanik /diplome per kete profesion).
 5. Mirembajtje kabinash(Njohuri te gjuhes angleze ose italiane)
 6. International Hostess(diplome ne turizem ose shkenca humane dhe te pakten 6 muaj pervoje pune ne turizem si recepsion, shoqerimi I te huajve.
 7. Guest Services Operator(diplome ne turizem ose per gjuhe te huaja, pervoje pune ne turizem si recepsion ose sherbim ndaj klientit)
 8. TV programmer(pervoje ne transmetime televizive/prodhim videosh)
 9. Lounge Technician(njohuri bazike te teknikave te dritave, zerit,videove,1 vit pervoje pune ne sherbime teknike ose teater.
 10. Sound Technician(Njohuri te teknikave te zerit dhe te pajisjeve,1 vit pervoje pune ne sherbime teknike ose teater.
 11. Light Technician(Njohuri te teknikave te dritave dhe pajisjeve,1 vit pervoje pune ne sherbime teknike ose teater.
 12. Shef ekzekutiv(kuzhinier me se paku 10 vite pervoje pune ne kuzhine,njohuri te gjuhes angleze ne nivel B2 dhe nje gjuhe tjeter
 13. Asistent magazinier(pergjegjes per mirembajtjen dhe organizmin e produkteve ne kategori,kriter njohuri te gjuhes angleze nivel B1.
 14. Ndihmes zyrtar I inventarit(te pakten 1 vit pervoje pune si financier/e)
 15. Shites/e
 • Individet qe do perzgjidhen do te kene mundesine te perfitojne nje kontrate pune 4-8 mujore me te drejte rinovimi, me page 945-4414$  sipas pozicionit perkates. Shpenzimet e akomodimit, ushqimit, transportit dhe vizes jane te mbuluara nga kompania punedhenese. Kandidatet meshkuj apo femra duhet te zoterojne gjuhen angleze dhe gjuhe te tjera si italisht,frengjisht,gjermanisht,spanjisht, te jene te grupmoshes 20-45 vjec, te jene te afte te punojne ne grup me persona nga kultura te ndryshme, te kene etike pune, te jene bashkepunues dhe me nje qendrim pozitiv gjate punes.

Nepermjet punesimit detar ju jepet mundesia te fitoni pa shpenzuar dhe te udhetoni ne vende te ndryshme.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen: info@tstsgroup.com (ne gjuhen angleze/italiane ne modelin Europass)
Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret do te perzgjidhen per zhvillimin e nje interviste ne skype.

Numra kontakti: 0696075888-0672030620-0672030670.

Shikime 4210
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC