Albi Market

Pastiqiere (Prizren)

	 	 

Albi Market me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Market kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

PASTIQERE

Vendi i punës: GALLERY Mall – PRIZREN

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Përgadit lloje të ndryshme të brumërave dhe ëmbëlsirave;
  • Kontrollon pastrimin e pajisjeve dhe veglave për të mbajtur kuzhinën të pastër dhe në gjendje të mirë për funksionimin e duhur;
  • Monitoron stokun për nevoja te prodhimit;
  • Të jetë kreativ/e në krijimin e prodhimit për artikuj të ri nga furra;

KUALIFIKIMET

  • Diploma e shkollës së mesme,
  • Përvoja e dëshmuar si kuzhinier/e, furrëtarë/e, ose ne fushën relevante
  • Të kuptojë nevojat e klientëve
  • Certifikatë në artet e kuzhinës, ose ne fushë te ngjajshme

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozitën për të cilën aplikoni në e-mail adresën: hr@albicenter.com, apo përmes web faqes së Albi Mall: www.albigroup.com

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 1813
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC