Fama Trade

Komercialist (2), Agjentë të shitjes

	 	 

FAMA TRADE shpall konkurs për pozitën:

Dy (2) Komercialist-Agjentë të shitjes për rajonin e Prishtinës dhe Mitrovicës

Kualifikimet:.

 • Se paku një vit eksperiencë
 • Të ketë patentë shoferin kat. B
 • Aftësi shumë të mira komunikuese
 • Njohuri në teknikat e shitjes
 • Organizim i mirë i punës
 • Te jetë ambicioz dhe të punojë në ambient dinamik
 • Të ketë se paku të kryer shkollën e mesme

Përshkrimi i punës dhe përgjegjësitë:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë.
 • Marrja e porosisë së mallit tek blerësi sipas planit të përcaktuar të vizitave
 • Komunikim në mënyrë profesionale me klientët
 • Të raportojë të dhënat ditore/ javore/ mujore sipas planit të kompanisë.
 • Te kete aftesi shumë të mira për të punuar në grup
 • Mirëmbajtjen e veturës së punës si dhe mjeteve të punës.

Benefitet:

 • Pagë konkuruese
 • Kontratë pune e rregullt dhe afatgjatë
 • Mundësi për rritje personale dhe profesionale
 • Benefite në bazë të performances

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni CV tuajën me foto të bashkangjitur. Aplikacioni duhet të dërgohet me subjekt “Agjent/e e shitjes” në e-mail adresën: famatrade3@gmail.com 

Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të miren në konsideratë për punësim. Të gjitha aplikacionet do të mbahen në konfidencë të plotë.

Shikime 4254
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC