Metal Tech

Vende të lira të punës (8)

	 	 

Konkurs Pune

Nëse jeni përson kreativ dhe I motivuar për punë ,atëhre apliko për tu bërë  pjesë e ekipit tonë.

Kompania METAL TECH shpall konkurs për plotësimin e pozitave në fabrikën e prodhimit të mobiljeve:

Arkitekt/e ose Dizajner i enterierit

Vendi I punës: Fushë Kosovë

Kriteret:

 • Të jetë kreativ /e për të prodhuar ide dhe koncepte të reja.
 • Njohuri të mira rreth programeve të dizajnit (autocad.archicad.3Dmax.photoshop,etj)
 • Ti përmbahet afateve kohore të caktuara për zhvillimin e dizajnit.
 • Të ketë experiencë rreth matjeve në terren .
 • Njohja e gjuhes Angleze e domosdoshme.
 • Te kete njohuri rreth materialeve te produkteve te interierit.
 • Të jetë i/e motivuar për punë,fleksibil dhe të ketë aftësi të punës nën stres.
 • Aftësi te mira komunikimi

MJESHTËR I DRURIT

Vendi I punës: Fushë Kosovë

Kriteret:

 • Të ketë njohuri rreth llojeve të drurit masiv dhe lidhjeve të tyre.
 • Të ketë përvoje punë në lëminë e zdrukthtarisë dhe prodhimin e mobiljev të drurit.(tavolina,karrige skeletal)
 • Të ketë aftësi të lexojë dhe të kuptojë vizatimet .
 • Të ketë njohuri rreth punimit të kuzhinave dhe dollapave të ndryshëm.
 • Ti përmbahet afateve kohore të caktuara për prodhimin e produktit..
 • Të ketë experiencë rreth matjeve dhe motimit në terren .
 • Të ketë aftësi e gatishmëri të punojë në grup si pjesë e ekipit

SALDUES I METALIT

Vendi I punës: Fushë Kosovë

Kriteret:

 • Të ketë përvojë ne pune me metal ,si prerja, saldimi,brusitja etj.
 • Të njohë punën me CO2 dhë të jëtë saldues I përpiktë duke qenë se do të punojë interier (tavolina,rafta metali ,etj)
 • Të ketë aftësi të lexojë dhe të kuptojë vizatimet .
 • Të jetë kreativ dhe të ketë interes për punë artistike.
 • Të jetë I motivuar për punë,fleksibil dhe të ketë aftësi të punës nën stress
 • Të ketë aftësi e gatishmëri të punojë në grup si pjesë e ekipit

NDIHMËS MJESHTËR (3 Pozita)

Vendi I punës:Fushë Kosovë

Kriteret:

 • Të jetë jetë I interesuar të punoje ne industrine e prodhimit te mobiljeve.
 • Të ketë njohuri elementare në zdrukthtari.
 • Të ketë aftësi të lexojë dhe të kuptojë vizatimet .
 • Të jetë I motivuar për punë,fleksibil dhe të ketë aftësi të punës nën stres.
 • Interesim për të avancuar në fushen e prodhimit të mobiljeve.
 • Të ketë aftësi e gatishmëri të punojë në grup si pjesë e ekipit

TAPICIER (MVESHJE E MOBILJEVE)

Vendi I punës: Fushë Kosovë

Kriteret:

 • Të ketë njohuri rreth mveshjes se mobiljeve
 • Të ketë përvoje punë në prodhimin e mobiljev të drurit.(skeletal,mveshje)
 • Të ketë aftësi të lexojë dhe të kuptojë vizatimet .
 • Ti përmbahet afateve kohore të caktuara për prodhimin e produktit.
 • Të ketë aftësi e gatishmëri të punojë në grup si pjesë e ekipit

SHITESE NE SHOW ROOM

Vendi I punës: Fushë Kosovë

Kriteret:

 • Të ketë paraqitje profesionale,dhe shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
 • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.
 • Përvojë së paku 2 vite ne sektorin e shitjes.
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekte dhe aftesi per te mesuar shpejte materialet per produktet qe prezanton.
 • Njoheje rreth farturimt.
 • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën: metaltechks@gmail.com

Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit: +383 44 411117

Shikime 5128
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC