Shell Kosovo

Menaxher i rrjetit të marketeve

	 	 

Detyrat dhe pergjegjësitë

 • Planifikimi I detyrave dhe përgjegjësitë në vedin e punës.
 • Menaxhimi I punëve dhe personalit në gjithë rrjetin e marketeve.
 • Menaxhimin e ruajtjes dhe rritjës së shitjeve të produkteve të marketeve.
 • Organizon furnizimin e maketeve me të gjithe artikujt e domosdoshëm dhe të nevojshem për shitje.
 • Kontrollon shpenzimet duke shqyrtuar kontrollin e cmimeve të furnizimit dhe shitjes për artikujt e marketeve.
 • Maksimizon rentabilitetin duke siguruar kontrollin e punës, monitorimin e saktësisënë punë.
 • Mirëmbanë ambientin duke kontrolluar pastërtinë, cilësinë e shërbimeve dhe monitorimin e përgjithshëm në punë.
 • Kujdeset për raftet e produkteve të marketeve.
 • Merr pjesë në diskutime me furnitorë.
 • Përmison dhe ngritë reputacionin e departamentit, duke pranuar vërejtjet në punë për përmbushjen e kërkesave të reja dhe të ndryshme, duke eksploruar mundësitë për të shtuar vlerën e arritjeve të punës
 • Perpilimi I raporteve të punës dhe raportimi I tyre të menaxhmenti I lartë.
 • Ruajtja e raporteve kolegiale me departamentet dhe sektorët e tjera të kompanisë.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme

 • Menaxhimi I njerëzëve,planifikimi,ngritja e punës në grup, dhënja e informatave kthyse, sherbimi ndaj klientit, zhvillimi I buxheteve, vetëmotivi.zgjidhja e konfliktit,komunikim transparent.
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme në shitje dhe negociata.
 • Kuptimi I mire I të bërit biznes.
 • Shkollimi I lartë në tregti, ekonomik, menaxhment grada Bachelor, përparsi me master.
 • Njohja e gjuhës angleze e domosdoshme.
 • Patent shofer kategoria B.
 • Përvoj pune, minimum 3 vjec.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar:

CV-në tuaj me foto përmes e-mailit,adreses: hr.shell.rks@gmail.com

Në subject le të shënohet pozita për të cilën aplikoni.

Informata shtesë prej orës 8:00-17:00 në tel: +38649940014

Shikime 3371
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC