MyWings Aviation

Stjuard / Stjuardesë

	 	 

Mundësi punësimi në Kosovë

MyWings Aviation shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

Stjuard /Stjuardesë

MyWings Aviation fton të dërgoni aplikacionet tuaja në bazë të kritereve dhe kualifikimeve si vijojnë më poshtë:

Kualifikimet:

 • Mashkull / Femër, mosha 20-30 vjeç
 • Gjatësia minimale: 1.65 - 1.88 cm. në proporcion me peshën trupore:
 • Arsimimi minimal: diplomë e shkollës së mesme,
 • Të zotërojë rrjedhshëm në shkrim e lexim gjuhën angleze dhe shqipe
 • Eksperienca e ngjashme ka përparësi,
 • Të jetë i përgjegjshëm dhe fleksibil,
 • Të jetë i gatshëm të zgjidh probleme dhe të merr vendime të shpejta në të mirë të ekipit dhe vizitorëve
 • Ekseriencë në shërbimin ndaj klientit
 • Të kenë aftësi te shkëlqyera komunikative
 • Të kenë pasaportë të vlefshme
 • Baza në Prishtinë

CV-të me foto të plotë i dërgoni në:
Email: punesohu@mywingsaviation.com deri me 20 Dhjetor 2019.

Ju mirëpresim!

Shikime 7149
Kategoria Mikpritje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC