Teleperformance

Call Agent, Mitarbeiter – Inbound (M/F)

	 	 

Për ty që flet Gjermanisht

PËRJETO PUNËN TE NR. 1 NË BOTË!

“Teleperformance”, është kompania më e madhe globale e shërbimit ndaj klientëve. Për degën në Prishtinë, jemi në kërkim për:

Call Agent Mitarbeiter– Inbound (M/F)

Detyrat tuaja:

 • Përkrah dhe këshillon klientët duke u përgjigjur në pyetjet rreth kontratave (p.sh. vazhdimit, ndryshimit dhe nderprerjes).
 • Informon dhe këshillon rreth produkteve dhe shërbimeve.
 • Kujdesesh përmes telefonit dhe e-mail për klientin e kompanisë lidere në tregun ndërkombëtar
 • Identifikon qartë shqetësimet e klientëve dhe ofron zgjidhje të pranueshme.
 • Menaxhon dhe dokumenton me kujdes veprimet dhe proceset.
 • Vazhdimisht zhvillon aftësitë kyçe dhe të çmuara si puna ekipore, mentaliteti për të

Profili yt i dëshiruar:

 • Komunikon rrjedhshëm në Gjuhën Gjermane, në të folur dhe shkruar, të pakten niveli B2
 • Ke njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.
 • Ke dëshirë të komunikosh në telefon, je miqësor, bashkëndjen dhe je i/e orientuar kah klienti.
 • E preferueshme përvoja në komunikim me klientë përmes telefonit;
 • Gjen kënaqësi në komunikim me njerëzit dhe në punën ekipore.

Teleperformance i’u ofron:

 • Vend të sigurt të punës - tek Kompania Nr. 1 në botë në këtë industri.
 • Atmosferë të këndshme pune me standard Gjermane
 • Sigurim shëndetësor të mbuluar plotësisht
 • Pagë kompetitive dhe bonuse të produktivitit
 • Udhëheqës të shkëlqyeshëm dhe mundësi që vetë të bëheni njëri prej tyre 

A e kemi nxitur interesimin tënd tani?

Si të Aplikoni

Ju lutem vëni re se konkurrimi vlenë vetëm përmes linkut (butonit Apliko). Afati për aplikim është deri më 12 Dhjetor, ora 23:59

Shikime 586
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC