Babita Tools

Agjent i shitjes (2), Brend menaxher (1)

	 	 

                          BABITA

 Shpall konkurs per keto pozita ne Fushë Kosovë:

1).Dy (2) Komercialist-Agjent i shitjes
2). Nje (1) Brend menaxher

Detyrat kryesore:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
 • Analizon prezencen e produkteve në treg, përcjell konkurrencen;
 • Realizon të gjitha komunikimet me klient;
 • Raporton në baza ditore;
 • Te jet ne gjendje per te maksimalizuar produktivitetin dhe efikasitetin;
 • Realizon detyrat e tjera sipas kerkesave te Departamentit te shitjes

Kualifikimet e kerkuara:

 • Te kete te kryer shkollen e mesme;
 • Patent shofer kategoria B;
 • Te kete  pervoj pune ne profilin e vegla pune
 • Aftesi te mira ne komunikim,shitje dhe negocim;

 Ju lutem te cekni per cilen pozit konkuroni

CV –të tuaja ti dergoni ne adresen: babitatools@gmail.com 
Tel.045 33 49 49 / 044 221 076

Shikime 3521
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC