Teleperformance

Agjent/e të thirrjeve në Gjuhën Holandeze (Dutch)

	 	 

A flisni holandisht?

Nxitoni për këtë mundësi sepse vendet janë të limituara!

 “Teleperformance” është kompania lidere në botë që ofron shërbime për klientë me renome botërore.

Nëse e njihni Gjuhën Holandeze dhe keni dëshirë të punoni për Teleperformancen në Prishtinë, tani keni rastin të punoni si Agjent i thirrjeve në Gjuhen Holandeze (Dutch). Ju duhet të nxitoni të kapni këtë mundësi pasi që numri i vendeve të lira është i limituar.

 Çfarë ofrojmë ne?

 • Pagë të lartë fikse dhe skemë të bonuseve;
 • Kontratë të rregullt të punës;
 • 20 ditë pushim me pagesë në vit;
 • Mundësi të mira për ngritje në pozitë;

 Përgjegjësitë:

 • Inbound: Shqyrtimi i gabimeve dhe gjetja e zgjidhjes adekuate brenda afatit kohor;
 • Identifikon nevojën e klientit për produkte shtesë dhe ia ofron klientit në mënyrë të këndshme.
 • Ndihmon klientët në telefon, nëpërmjet e-mail adresës dhe chat-it në gjuhën holandeze;
 • Përditëson informacionet në sistem;
 • Bën zbatimin e dokumentacionit;

 Profili yt i deshiruar:

 • Komunikon rrjedhshëm në gjuhën holandeze, në të folur dhe shkruar
 • Ke dëshirë të komunikosh në telefon, je miqësor, bashkëndjen dhe je i/e orientuar kah klienti.
 • Je i/e organizuar, dëshiron angazhim dhe zhvillim të vazhdueshëm profesional.
 • Ke përvojë në komunikim me klientë përmes telefonit; preferohet në fushën e rikthimit të klientëve.
 • Ke njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.

Si të Aplikoni

Ju lutem vëni re se konkurrimi vlenë vetëm përmes linkut (butonit Apliko). Afati për aplikim është deri më 11 Dhjetor, ora 23:59

Shikime 567
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC