Max Travel

Agjent/e i/e udhëtimit (2)

	 	 

Kompania e rekrutimit HumanPower LLC, për klientin e vet Max Travel (kompani lidere në shërbimet e udhëtimeve)

shpall konkurs për:

Agjent/e i/e udhëtimit (2)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Planifikon dhe aranzhon transportin, akomodimin, sigurimin dhe shërbimet e tjera të udhëtimit;
 • Planifikon dhe shet shërbimet e udhëtimeve;
 • Përcakton nevojat dhe preferencat e klientëve, siç janë oraret dhe kostot;
 • Përgaditë biletat dhe informacionin e nevojshëm;
 • Llogaritë koston totale të udhëtimit;
 • Bën rezervimet e transportit, rezervimet e hoteleve dhe mbledhja e pagesave / tarifave;
 • Bashkëpunon me klientët për të përcaktuar nevojat e tyre dhe këshillon për destinacionin e duhur, mënyrat e transportimit, datat e udhëtimit, kostot dhe strehimin;
 • Informon klientët se çfarë do të jetë udhëtimi i tyre, duke përfshirë dhënien e detajeve mbi dokumentet e kërkuara, siç janë pasaportat apo vizat;
 • Promovon dhe reklamon biznesin;
 • Trajton problemet e udhëtimit, ankesat ose rimbursimet;
 • Përmbushë objektivat e fitimit dhe targetet e shitjes;
 • Bënë futjen e të dhënave në softuer dhe mbanë databazën e klientit;

Aftësitë dhe Shkathtësitë e nevojshme:

 • Përvojë paraprake e punës si agjentë të udhëtimit;
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Aftësi të mira të shitjes;
 • Aftësitë shumë të mira të shërbimit të klientit;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Aftësi për të bashkëvepruar, komunikuar dhe negociuar në mënyrë efektive;
 • Përvoja personale e udhëtimit është një përparësi;
 • Njohuri të mira kompjuterike.

Kushtet e punës:

 • Pagë fikse + bonuse;
 • Zhvillim profesional dhe sfida të vazhdueshme;
 • Trajnime.

Si të Aplikoni

Ju lutem vëni re se konkurrimi vlenë vetëm përmes linkut të dhënë këtu. Afati për aplikim është deri më 11 Dhjetor, ora 23:59

Shikime 3455
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC