IP-Kos

Mirëmbajtëse

	 	 

“ IP-KOS sh.p.k” me numër unik identifikues 81034673  me adresë në Rrugën “ Rr. pennsylvania nr. 41, lagja Marigona Residence – Graçanice,  shpall:

K O N K U R S

Titulli i pozitës:  Mirëmbajtëse

Lokacioni : Lagja: “Marigona Residence” -Graçanicë

Përshkrimi i pozitës: Bënë pastrimin dhe mirëmbajtjen e higjienës brenda objektit të kompanisë si dhe kryerja e detyrave tjera sipas udhëzimit të mbikëqyrësit

Shënim: Për aplikuesit te cilat janë me vendbanim në Prishtine, transporti është i siguruar.

Të interesuarit mundë të aplikojnë duke dërguar CV në e-mail adresën info@ip-kos.com. Vetëm kandidatët  të cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara  do të  kontaktohen.

https://bit.ly/2Ygp09Q

Konkursi është i hapur  deri  më  dt. 10/12/2019

Shikime 1244
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC