1AMD

Asistente Administrative

	 	 

Kompania 1AMD Shpk me seli në Gaçanicë, me zgjerimin e fushës së veprimtarisë dhe strategjisë së marketingut si edhe shitjes në teritorin e Republikës së Kosovës, kërkon bashkëpunëtorë të rinjë, për vend të lirë të punës si:

 1. Asistente Administrative

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Koordinimi i punëve;
 • Komunikimi me klientët dhe partnerët;
 • Krijimi i raporteve, analizimi dhe interpretimi i të dhënave;
 • Asistimi në përpilimin e kontratave të ndryshme;
 • Përgatitja e dokumenteve dhe prezantimeve të ndryshme;
 • Delegimi i detyrave;
 • Asistimi në financa;
 • Detyra tjera të përcaktuara nga menaxhmenti.

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare (preferohet në Ekonomik);
 • Përvojë pune në shitje (përparësi);
 • Njohuri elementare kompjuterike;
 • Njohuri të mira të gjuhës Angleze (gjuha Gjermane është përparësi);
 • Aftësi shumë të mira organizuese dhe koordinuese;
 • Aftësi për të ruajtur konfidencialitetin;
 • Të posedojë patent shoferin (përparësi).

Nëse kjo është interesante për ju, luteni të aplikoni duke dërguar biografinë (CV-në dhe foton tuaj) në email adresën: info@1-amd.com

Aplikimi duhet të dërgohet me mbishkrimin “Asistente Administrative” dhe vlenë deri më 03.01.2020

Vetëm personat të cilët i plotësojnë kriteret e lartëcekura do të mirren parasysh dhe do të njoftohen për interviste.

Shikime 7207
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC