Britannica ELT

Zyrtar/e i/e Shitjes

	 	 

Pozita: Zyrtar/e i Shitjes

Lokacioni: Prishtina, Britannica ELT

Orari i Punës: Full Time

Starting Date: 13 Janar 2020

Rreth Britannica ELT

Britannica ELT gjendet në Prishtinë dhe është një ndër shkollat më të suksesshme të mësimit të gjuhëve të huaja në Kosovë. Britannica ELT është zyrtarisht e akredituar në gjuhët angleze dhe gjermane. Qëllimi ynë është t’i ndihmojmë studentët tanë për t’i zhvilluar shkathtësitë e nevojshme për t’u marrë me rastet e shumta që i ofrohen dhe të jenë të përgatitur që të ballafaqohen me të ardhmen me vetëbesim.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Prezanton dhe bindë klientin për shërbimet e Britannica ELT dhe tregon se si klienti mund të maksimizojë përfitimet nga shërbimet.
 • Parashikon shitjet, zhvillon strategjitë / modelet e shitjes dhe vlerëson efektivitetin e tyre;
 • Krijon listën e bizneseve, cakton takimet dhe mbanë raportet me ta;
 • Udhëton në rajone të planifikuara paraprakisht për të ofruar ose shitur shërbimet;
 • Përmbush objektivat e shitjeve personale dhe ekipore;
 • Raporton dhe ofron informata ndaj menaxhmentit duke përdorur të dhëna financiare dhe statistikore;
 • Bënë ruajtjen dhe zgjerimin e bazës së të dhënave të klientëve.

Aftësitë, Shkathësitë dhe Kualifikimet:

 • Studimet bachelor;
 • Përvojë paraprake të punës në fushën e shitjes;
 • Njohuri të Gjuhës Angleze, së paku nivel mesatar
 • Njohuri të mira me teknikat e ndryshme të shitjes dhe menaxhimin e saj;
 • Aftësi shumë të mira të shërbimit ndaj klientit;
 • Aftësi shumë të mira për të bashkëvepruar, komunikuar dhe negociuar në mënyrë efektive;
 • Patent Shofer

Si të Aplikoni

Ju lutem aplikoni përmes klikimit në butonin e mëposhtëm. Ju lutem vëni re se konkurrimi vlenë vetëm përmes linkut të dhënë këtu.

Afati për aplikim është deri më 15 Dhjetor 2019, ora 23:59.

Shikime 2781
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC