TEB Banka

Zyrtar i Shitjes Direkte për Telemarketing

	 	 

Mundësi Punësimi

TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën: Zyrtar i Shitjes Direkte për Telemarketing Zyren Qendrore

Përgjegjësitë

  • Të analizojë gjendjen financiare të klientit
  • Të propozoj te klientat e bankes përmes telefonit, kredi individuale dhe Kredit Kartela
  • Bën promocione dhe i informon klientat për ofertat dhe kampanjat e produkteve të bankës
  • Ofron këshilla profesionale klientëve drejt përzgjedhjes së produkteve ose shërbimeve
  • Të caktojë takime informuse me klientat
  • Përkujdeset që klientët të kenë dokumentacionin e kompletuar Përfaqëson Bank-ën në mënyre të matur dhe efikase.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Preferohet diplomë e universitetit Ekonomik ose Administrim Biznesi Të kuptoj ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike te tij T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare
  • Të jetë efikas në shitje apo marketing te produkteve të bankes Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese
  • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira Njohuri bazike në Excel dhe Word të MS Office Efikas në punë ekipore
  • Njohuri të mira të gjuhës angleze.

Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/apply.aspx

Tags
Shikime 8616
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC