Beta Group

Agjent i shitjes (5), Faturist/e (2)

	 	 

BETA GROUP sh.p.k shpall konkurs për pozitën:

5 Agjent të Shitjes - Departamenti Ushqimor

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Prezantimin, promovimin dhe shitjën e produkteve tek klientët ekzistues dhe te rinjë duke përdorur praktikat më të mira dhe trendet promovuese.
 • Duhet të jetë një mendimtar/e strategjik, kureshtar/e, inovativ/e dhe kreativ/e me qëllim të krijimit të marrëdhënieve, rrjetit, lidhjes së burimeve dhe aplikimit të praktikave të biznesit.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Dy ose më shumë vjet përvojë të mëparshme të shitjes duke përfshirë përvojën ose interesin në praktikat e biznesit ushqimor, higjienes, apo të tjera.
 • Diplomë Bachelor në Biznes, Shitje ose Marketing – preferuar;
 • Trajnime dhe Certifikimi në fushën përkatëse janë përparësi;
 • Të posedojë Patent Shoferin - Kategoria B;
 • Duhet të jetë në gjendje të udhëtojë dhe ta njehë gjerësisht të gjithë rajonin e Kosovës;
 • Njohja e gjuhës Angleze apo Serbo-Kroate do të jetë përparësi.

2 Faturist/Faturiste - Departamenti i Financave

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Pranon dhe përpunon porositë, dhe siguron fakturimin e kompletuar dhe të saktë të të gjitha porosive.
 • Kryen llogaritje të zakonshme për të prodhuar analiza dhe raporte.
 • Ruajtja dhe përditësimi i bazës së të dhënave të klientëve të kompanisë.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Një ose më shumë vjet përvojë të mëparshme në Departamentin e Financave - Fakturim;
 • Diplomë Bachelor në Financa dhe Kontabilitet;
 • Trajnime dhe Certifikime në fushën përkatëse janë përparësi;
 • Të posedojë Patent Shoferin - Kategoria B;
 • Njohja e gjuhës Angleze;
 • Njohuri të avancuar të paketës MS Office (Excel, Word, Power Point)

Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com Afati i aplikimit është deri me datën 16 Dhjetor 2019 ora 17:00.

Shikime 1486
Kategoria Shitje
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
x
Mundësitë që kompania “Beta Group” ofron për stafin e saj
Lexo këtë artikull »