Porsche Kosova

Specialist në mekatronikë

	 	 

Porsche Kosova Header

Porsche Kosova është anëtare e grupit të njohur botëror Porsche Holding nga Austria. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe servisimin e automjeteve, Porsche Kosova kërkon kandidatë entuziast dhe të kualifikuar për pozitat në vijim:

Specialist në Mekatronikë

Detyrat e punës:

  • Mirëmbajtja dhe riparimi i pjesëve elektrike dhe elektronike të automjetit
  • Diagnostifikim specifik të automjetit
  • Servisim i Automjeteve
  • Leximi i dokumenteve teknike

Kualifikimi i nevojshëm:

  • Shkollë profesionale
  • Preferohet kualifikimi Universitar / Inxhinier i diplomuar
  • Përvojë pune profesionale
  • Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip
  • Vetë-iniciativë dhe ndjenjën e përgjegjësisë
  • Njohuri të gjuhes angleze apo gjermane

Porsche Kosova ju ofron:

Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.                                       

Të gjithë të interesuarit, luten të dërgojnë Autobiografinë (cv) e tyre me dokumente përcjellëse në info@porsche-kosova.com, më së largu deri më 06.12.2019.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 1073
Kategoria Elektronikë
Skadon 20 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC