Aurora Center

Punësim për kujdestarë për persona të moshuar

	 	 

Hapen aplikimet për Punësim për Kujdestarë për persona të Moshuar.
Ky program përfshinë moshatarët prej 18 – 25 vjeç dhe është një mundësi e artë për t’u shkolluar dhe njëkohësisht për të punuar në qytetet tuaja të preferuara të Gjermanisë. Për aplikim nuk iu nevojitet Gjuha Gjermane. 

Në këtë program pranohen të gjithë ata që kanë shkollën e mesme të përfunduar në çfardo drejtimi. 
Në këtë program përfshihet Kursi prej Nivelit A1 deri B1, si dhe pas perfundimit te Trajnimeve Gjuhësore, ju përfitoni një Kontratë të Sigurtë Pune dhe Punësoheni në Gjermani
 
Nga Dhjetori fillojme me Trajnimet.
Vendet janë të limituara!
Aplikoni Tani!
 
 
Shikime 1926
Kategoria Të tjera
Skadon 21 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC