NewCo Ferronikeli Complex

Punëtor Ndihmës

	 	 

NJOFTIM PUNE

Balfin Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitetet për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe menaxhimin e hapsirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët.

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C është pjesë e Balfin Group dhe operon në sektorin e Industrisë së Minierave.

Pozicioni: Punëtor Ndihmës

Departamenti: Departamenti i Prodhimit

Kohëzgjatja e Kontrates: 3 Muaj

Lokacioni: Drenas, Kosovë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Është person ndihmës në murosje dhe përcjellje të materialeve
  • Bënë përgaditjen e materialit, skeleve, litarëve, makinës së troketimit dhe mirëmban ato në punishte
  • Shfrytëzimon materialeve dhe pajisjeve në mënyrë të sigurtë.
  • Merr detyra tjera shtesë nga eprori I tij

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Të zotëroi diplomë të shkollës së mesme
  • Të ketë se paku 2 vit përvojë pune në ndërtimtari
  • Aftësi për t'u përshtatur në punën në grup

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me letër motivimi dhe dokumentet përcjellëse më së largu deri më 03/12/2019, në adresën e e-mailit hr@ferronikeli.com duke përcaktuar në subjekt pozicionin “Punëtor Ndihmës”

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 1053
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC