Europcar

Agjent/e i/e shitjes

	 	 

Europcar është kompania më e madhe ndërkombëtare e marrjes me qira të makinave me origjinë Evropiane. Europcar përfshin 143 vende me më shumë se 2.680 stacione për rent. Europcar është i pranishëm në Kosovë që nga viti 2004, me më shumë se 60 automjete dhe është i pranishëm në aeroportin kryesor të Prishtinës, si dhe në vendndodhjen në qendër të qytetit. Për më shumë informata vizitoni uebfaqen https://www.europcar-ks.com/

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Lëshimi dhe pranimi i veturave
 • Komunikimi me klient
 • Organizmi i procesit të punës
 • Përgaditja e Raporteve
 • Monitorimi dhe inspektimi vizuel i automjeteve
 • Kompletimi i dokumentacioneve
 • Lidhja e marreveshjeve
 • Regjistrimi dhe monitorimi i të dhënave për lëshimin dhe pranimin e automjetit

 Kualifikimet

 • Duhet të këtë përvojë punë në shitje
 • Duhet të ketë aftësi të mira komunikimi për të mbajtur marrdhënje të mira me klientë
 • Duhet të ketë aftësi të mira për krijimin e zgjidhjes së problemit
 • Të jetë energjik/e, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë
 • Njohuri të arsyeshme të gjuhës angleze (e preferuar); dhe
 • Njohuri të programeve kompjuterike ( Word, Excel, Power Point)

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV në info@europcar-ks.com .  Afati i fundit për aplikim është data 10 Dhjetor 2019.  Për çdo informatë shtesë mos hezitoni të kontaktoni përmes email

Shikime 2801
Kategoria Shitje
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC