Buka shpk

Punëtor në prodhim

	 	 

Buka shpk hap konkurs për Punëtor në prodhim

Detyrat\Përgjegjësitë

 1. Pranon udhëzimet nga Menaxheri i Prodhimit rreth sasisë dhe llojeve të produkteve për prodhim si dhe përzgjedhë lëndën e parë sipas normativit dhe porosisë së prodhimit
 2. Bashkëpunon me stafin tjetër gjatë përgatitjes së normativit dhe konsultohet për sasinë që duhet përgatitet për prodhim dhe pjekje sipas llojit të produktit dhe kapaciteteve të furrës.
 3. Bënë përzierjen e lëndës së parë sipas normativit të produkteve.
 4. Pranon brumin pas përzierjes së recepturës dhe bënë prerjen, peshimin, dhe formësimin e produkteve.
 5. I dorëzon produktet e matura, të peshuara dhe të formësuara tek bukëpjekësi dhe sigurohet që procesi i punës kryhet sipas rregullave dhe procedurave të prodhimit
 6. Bën prodhimin dhe pjekjen e produkteve sipas standardeve të kompanisë dhe kontrollon pjekjen dhe kualitetin e produkteve
 7. Bënë matjen dhe peshimin e produkteve pas pjekjes dhe kontrollon kualitetin e produkteve sipas standardeve të kompanisë që produktet duhet të jenë
 8. Numëron dhe raporton produktet e pjekura dhe raporton për produktet e dëmtuara gjatë procesit të pjekjes dhe defektet e ndërlidhura gjatë këti procesi
 9. Detyra të tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi direkt që ndërlidhen me procesin e punës

Kualifikimet/Aftësitë:

 1. Shkollimi i mesëm është i obliguar
 2. Eksperiencë në përgatitjen e brumnave minimum 3 vite
 3. Njohje të mirë të varietetit produkteve, normativit dhe kualitetit të tyre
 4. Njohje e mirë me standardet HACCP dhe ISO
 5. Të jetë fleksibil në orar të punës dhe kryerjen e detyrave tjera gjatë gjithe procesit të prodhimit

Shikime 1123
Kategoria
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC